lördag 12 juli 2008

Sista kvalrepan inställd...trots körning fram till klockan 21.00 i kväll.

Besvikelsen i ProsStreetBike depån är stor,men jag tror tyvärr att uppgivenheten är större. Sista fasta kvaltiden är iställd, pga av tidsbrist!!

Piteå har körtid till klockan 21.00 i kväll men väljer att ställa in de sista fasta körtiden, detta resulterar i att man lyckats få in två kvaltider på 11 timmar!!??

Alla respekterar att alla klasser ska få lika många möjligheter att kvala, det vill säga även de klasser utan fast körtid ska även dom få totalt fyra kvalrepor på två dagar.
Det som är så svårt att förstå är att man väljer att lägga körtid på uppvisningar istället för kval.
Full respekt för värdklubben som faktiskt betalat dyra pengar för att hålla uppvisningar, men även de tävlande har lagt mycket pengar på startavgifter för att få köra så många repor som möjligt.
Att då välja att lägga anmälningsavgifterna på uppvisningar känns inte alls bra!

MC klasserna är de klasser som alltid går smidigast att "köra igenom", man är alltid i god tid upplinade, väldigt sällan saneringar och man rullar snabbt igenom ekipagen utan 10-15 min väntetid mellan ekipagen!
Roten till problemet ligger nog med allra största sannorlikhet i för många anmälda ekipage!

Synd tycker vi men inser att vi inte mycket kan göra annat än plocka fram våra grillar och göra det bästa av situationen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju för dj--ligt, att ni gång efter annan blir behandlade som mindre värda i sammanhanget. Ni får kanske börja med att skrika högre och längre. Det är ju i alla fall en SM-klass ni alla åker i, vilket inte tycks ha gått upp för alla arrangörer. Heja på!

Anonym sa...

Det är ju likadant varenda jävla tävling man åker, mc klasserna behandlas som skit!
Hur fan skulle det sett ut på många tävlingar om vi inte funnits med våra hojar oavsett klass,hade det varit lönt att att arrangera en tävling?NÄ skulle inte tro det..
Lycka till imorrn!Mvh SGB